Tryffelrisotto

Il Fornaio
Pris: 75:-
Varan har lagts i varukorgen!

Risotto med tryffel är en klassisk italiensk maträtt från norra och centrala Italien. Smaken av denna risotto är mild och balanserad, med karakteristiska inslag av sommartryffel.

Il Fornaio risottoblandning tar bara 17 minuter att göra och det enda du behöver för att tillsätt olivolja, vatten och parmesan. En risottoblandning ger fyra förrätter eller 2 huvudrätter.

Familjen Picco i Piemonte är vår producent av ekologiska carnaroli riset. De har odlat sina områden sedan början av 1930-talet och använder medvetet traditionella jordbruksmetoder, som en del av sin kompromisslösa höga kvalitet på ingredienserna. Grödorna behandlas för hand för att säkerställa bästa möjliga smak och näringsvärde.

Ingredienser & näringsvärde:

Carnaroli ris * 92%, havssalt, ost (innehåller mjölk), tryffel (Tuber aestivum) 0,1%, rismjöl *, lök *, selleri *, morötter *, persilja *, extra jungfruolja *, majsstärkelse *, miso * (Soya *, ris *, vatten, salt, koji), jästextrakt *, * kryddor, arom. * = Ekologiskt

Energi: 335 kcal / 1422 kJ Fett: 1,2 g varav mättade fettsyror 0,3 g Kolhydrat: 74 g varav sockerarter 0,7 g Fiber: 1,9 g Protein: 8,6 g Salt 2 g