Mums för Minigourmeter och Matgladisar

Skabetti Books & Agency
Pris: 265:-
Varan har lagts i varukorgen!

Att mixa en räkmacka till puré eller pochera vaktelägg må vara ambitiöst men det finns massor av godsaker man enkelt kan laga till sin bebis själv, istället för att bara värma smaklös burkmat i mikron. Många barn visar tidigt ett stort intresse för mat och föräldrar som själva älskar kulinariska upplevelser nöjer sig knappast med att låta sina småttingar äta stabbigt helfabrikat.

Mums för minigourmeter och matgladisar vill inspirera alla föräldrar att hjälpa de små att känna måltidsglädje redan från start, och att låta barnen upptäcka en värld av härliga smaker och råvaror innan familjen hamnar i pannkaksträsket! Boken är fullmatad med recept, både enkla och mer utmanande, för den som vill laga sin egen barnmat. Den innehåller även massor av gedigen läsning, om exempelvis smakutveckling och om bröstmjölkens och småbarnsmatens kulturhistoria.

Gunilla Kinn, Edward Blom och Henrietta Anefalk brinner för att låta barnen upptäcka matkulturer, och delar i Mums för minigourmeter och matgladisar med sig av vad de själva upptäckt som småbarnsföräldrar. I boken får läsarna bland mycket annat lära sig: hur man smaksätter puréerna så att även vuxna vill äta av dem. smarta tricks och knep för storkok av barnmat. hur man undviker socker i maten, och ordnar barnkalas utan sockerstinna sötsaker. hur man får sina minstingar att uppskatta fisk. hur man lagar burgundisk köttgryta, baby ganouch, surkålsgryta och andra rätter från olika delar av världen. hur man överlever restaurangbesök med småbarn.

Vi rekommenderar även dessa produkter:

...och så åt de också...
...och så åt de också... Skabetti Books & Agency 250:-
Fotbollskokboken
Fotbollskokboken Skabetti Books and Agency 225:-
Trevor och Farfar - Kungen som gick in i dimman
Trevor och Farfar - Kungen... Skabetti Books & Agency 159:-