(Klicka för en större bild)
Natur & Kultur
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
I boken KOLOR, JAZZ OCH BAKVERK delar Pärlans Konfektyr med sig av hemligheterna bakom kolorna samt recept på bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste hälft. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering: ”I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 95
Utgivningsdag: 2012-11-03
Mått: 226 x 176 x 15 mm
Artikelnummer:1110203029
Enhet:st.
400 KOLOR, JAZZ OCH BAKVERK | ISBN: 9789127134010