Barista’s Guide to Coffee (Eng)
(Klicka för en större bild)
Barista’s Guide to Coffee (Eng)Barista’s Guide to Coffee (Eng)Barista’s Guide to Coffee (Eng)Barista’s Guide to Coffee (Eng)Barista’s Guide to Coffee (Eng)

Barista’s Guide to Coffee (Eng)

Ryland Peters & Small

Detta är den ultimata guiden till kaffets historia, vetenskap och kulturella inflytande enligt kaffefantasten och mästerberättaren Tristan Stephenson.

Du kommer att utforska ursprunget till kaffe innan du upptäcker kaffevarianterna och alkemin som är ansvariga för att förvandla en ödmjuk böna till världens mest populära dryck.

Du kommer att lära dig hur du rostar kaffe hemma i avsnittet "Rostning" innan du fördjupar dig i vetenskapen och smaken av kaffe och tar reda på hur sötma, bitterhet, syra och arom alla hör ihop. Du kommer upptäcka hur espresso och mjölk är en "match made in heaven" och ger sådana skatter som Flat White, Latte, Cappuccino och Macchiato.

Andra bryggmetoder innehåller steg-för-steg-guider till klassiska bryggtekniker, från en Moka-gryta och en fransk press till Aeropress och Siphon-bryggning. Slutligen, varför inte unna dig ett av Tristans expertkomponerade recept. Från en Espresso Martini till en Pumpkin Spice Latte och kaffelikör till smörkaffe, detta är den definitiva guiden till kaffets extraordinära värld.

Författare: Tristan Stephenson

Format: Inbunden (Hardcover)
Språk: Engelska
Antal sidor: 192
Utgivning: 2019-05-14
Mått: 12,3 × 18,5 cm
Artikelnummer:1110205002
Enhet:st.
 
 
245kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF