Morelli Pasta di Semola di Grano Duro con Germe di Grano – PAPPARDELLE 500G
(Klicka för en större bild)

Morelli Pasta di Semola di Grano Duro con Germe di Grano – PAPPARDELLE 500G

Pasta Morelli

PAPPARDELLE Pasta di Semola di Grano Duro CON GERME DI GRANO – Pappardelle av fullkornsdurumsvetemjöl med vetegroddar.

Pappardelle är den bredaste pastasorten. Morellis Pappardelle tillverkas utan ägg vilket är det klassiska receptet. Namnet kommer från verbet "pappere" som kan översättas till "att sluka" eftersom man blir överförtjust i pastan!

Pappardelle har sitt ursprung i Toscana och serveras vanligen med lite tyngre köttsåser. Typisk toscanska är Pappardelle al Suga di Lepre (sås gjord på hare). Pappardelle går under flera olika namn i resten av Italien, likväl de klassiska tillbehören.

Pasta Morelli produceras sedan 1860 av ett familjeföretag i Toscana. Pastan görs av ett fullkornsdurumsvete av mycket hög kvalitet. Varje pastasort har ett eget anpassat bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta som är perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten. Pastan har kvar skalet och grodden på durumvetekornet vilket gör den till en genuin fullkornspasta. Den är rik på vitaminer och vegetabiliska proteiner och har en unik och extraordinär smak! Kort och gott med fint tuggmotstånd, en hög proteinhalt och långsamma kolhydrater (lågt GI).
Artikelnummer:1090204
Enhet:st.
 
 
85kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF