NYHET !!! Morelli Pasta di Semola di Grano Duro con Germe di Grano all
(Klicka för en större bild)

NYHET !!! Morelli Pasta di Semola di Grano Duro con Germe di Grano all'Uovo – Tagliatelle med ägg 250g

Antico Pastificio Morelli 1860

PASTA DI SEMOLA DI GRANO DURO CON GERME DI GRANO ALL’ UOVO – Tagliatelle av fullkornsdurumvetemjöl med vetegroddar och ägg.

Morellis Tagliatelle med ägg är tillverkad med toskansk durumvetesemolina, bearbetad med hantverksmetoder, bronsvalsad och torkad vid låg temperatur. Den får sin specifika smak av vetegroddar, vetekornets hjärta, som återförs till mjölet omedelbart när det fortfarande är färskt. Denna pasta har en utmärkt konsistens och är perfekt med såser baserade på kött och svamp.

Nettovikt: 250 gram. Koktid cirka 8 minuter.

Pasta Morelli produceras sedan 1860 av ett familjeföretag i Toscana. Pastan görs av ett fullkornsdurumsvete av mycket hög kvalitet. Varje pastasort har ett eget anpassat bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta som är perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten. Pastan har kvar skalet och grodden på durumvetekornet vilket gör den till en genuin fullkornspasta. Den är rik på vitaminer och vegetabiliska proteiner och har en unik och extraordinär smak! Kort och gott med fint tuggmotstånd, en hög proteinhalt och långsamma kolhydrater (lågt GI).
Artikelnummer:1090204026
Enhet:st.
79kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF