Meat Lust Sauces

Fyra absoluta smakmåsten till fågel, fisk och mittimellan. (dit räknas även vegokorven och vegoburgaren)

1970 lade Manchesters Citys målvakt, Roy Dixon handskarna på hyllan och började sälja korvskinn till lokala slaktare från sitt kök. Det skulle bli starten på en smaklig familjesaga. Affärerna gick bra men tog riktig fart 1976 när Roy och hans son började experimentera med kryddblandningar, med hjälp av en god väns gamla köksmaskin. Det mynnade till slut ut i en kinesisk glaze som gick på knock bland de lokala slaktarna och deras kunder. 
 
Ryktet spreds om denna smaksensation och under 80 och 90-talet växte sortimentet stadigt med nya smaker, som fick spridning bland alla slaktare i hela Storbritannien. Idag jobbar man med slakterier, livsmedelsbutiker, delikatesser och restauranger och hjälper dem med smaksättning av såser och kryddblandningar. 
 
Med det sagt är de fortfarande ett familjeföretag, 40 år senare, som förhöjer smaken lite varje dag