Morelli Pasta di Semola di Grano Duro – BUCATINI, typisk pasta från Rom 500g
(Klicka för en större bild)
Morelli Pasta di Semola di Grano Duro – BUCATINI, typisk pasta från Rom 500gMorelli Pasta di Semola di Grano Duro – BUCATINI, typisk pasta från Rom 500g

Morelli Pasta di Semola di Grano Duro – BUCATINI, typisk pasta från Rom 500g

Antico Pastificio Morelli 1860

PASTA DI SEMOLA DI GRANO DURO – BUCATINI. Typisk pasta från Rom. Tillverkad med italiensk durumvetegryn, semolina. Semolina är malda gryn av durumvetekärnans hårda inre (frövitan). Pastan är bearbetad med hantverksmetoder och torkad vid låg temperatur. Den tillagas bara på 11 minuter och slutar med en diameter på 4,4 millimeter.

Med en grov, tät finish frigör denna pasta den stärkelse som krävs för att den ska kunna läggas i pannan i slutskedet och blandas därmed perfekt med alla typer av såser.

Nettovikt: 500 gram. Koktid cirka 11 minuter.

Pasta Morelli produceras sedan 1860 av ett familjeföretag i Toscana. Pastan görs av ett fullkornsdurumsvete av mycket hög kvalitet. Varje pastasort har ett eget anpassat bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta som är perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten. Pastan har kvar skalet och grodden på durumvetekornet vilket gör den till en genuin fullkornspasta. Den är rik på vitaminer och vegetabiliska proteiner och har en unik och extraordinär smak! Kort och gott med fint tuggmotstånd, en hög proteinhalt och långsamma kolhydrater (lågt GI).
Artikelnummer:1090204016
Enhet:st.
89kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF