Morelli Pasta di Semola di Grano Duro – PICI DRITTI AL TARTUFO, Tryffelpasta 250g
(Klicka för en större bild)

Morelli Pasta di Semola di Grano Duro – PICI DRITTI AL TARTUFO, Tryffelpasta 250g

Antico Pastificio Morelli 1860

PASTA DI SEMOLA DI GRANO DURO CON TARTUFO – PICI DRITTI AL TARTUFO. Pasta med italiensk tryffel. Pastan är av durumvete semolina. Semolina är malda gryn av durumvetekärnans hårda inre (frövitan).

Denna pasta avger en fantastisk, distinkt doft av tryffel, vilket gör den idealisk att servera med tryffelsmör, färsk tryffel och svampsåser. Pastan har mikrohål i mitten av tråden som stängs helt under tillagningen och når färdiglagad storleken 4,5 mm, vilket ger en större effekt av kryddorna och en större smakupplevelse.

Nettovikt: 250 gram. Koktid cirka 11 minuter.

Pasta Morelli produceras sedan 1860 av ett familjeföretag i Toscana. Pastan görs av ett fullkornsdurumsvete av mycket hög kvalitet. Varje pastasort har ett eget anpassat bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta som är perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten. Pastan har kvar skalet och grodden på durumvetekornet vilket gör den till en genuin fullkornspasta. Den är rik på vitaminer och vegetabiliska proteiner och har en unik och extraordinär smak! Kort och gott med fint tuggmotstånd, en hög proteinhalt och långsamma kolhydrater (lågt GI).
Artikelnummer:1090204015
Enhet:st.
89kr / st.
St:
Skriv ut
Visa stor bild
PDF